SKU: 7065000736838676

Flow NX2 Hybrid bindingen zwart

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

272,95

Koop Flow NX2 Hybrid bindingen zwart Online

De Flow NX2 is geschikt voor all-mountain snowboarders die een stijve, directe binding zoeken met veel support. De Glass-filled Nylon ModBack met asymmetrische SupportPanel en de Active Strap Technology maken het een verstelbare binding en makkelijk in gebruik. De rockered, aluminium baseplate brengt de kracht goed over naar je board en behoudt toch het boardgevoel. De N-Gel bij de hak en demping onder de voet zorgen voor een comfortabele afdaling.
Toe-Heel Flex: 8 (op een schaal van 10)
Lateral Flex: 8 (op een schaal van 10)
Highback: Glass-filled Nylon, ModBack
De modulaire highbacks bestaan uit twee delen om zo heel gericht stijfheid en support of juist flex te kunnen bieden. De Aluminum-alloy heelcup ModBacks zijn stijver en directer, de Glass-filled Nylon ModBacks voelen speelser aan. ModBacks werken met de Active Strap Technology, wat ervoor zorgt dat je wat makkelijker in- en uitstapt. De SupportPanels in het bovenste gedeelte van de highback worden per model specifiek ontworpen.
Support panel: ATM.8
Dit All-Terrain panel is gemaakt van Glass-filled Nylon en heeft een wat plattere, smallere vorm. Dit vormt een perfecte balans tussen stijfheid en support met meer flex aan de zijkanten voor meer bewegingsvrijheid.
Baseplate: Aluminum Alloy, Rockered NX2-Series
De NX2-Serie is een lichtgewicht Aluminum-alloy rockered baseplate. Dit is Flow’s meest stijve en directe baseplate, speciaal voor snowboarders die lekker direct willen sturen met een snelle kantenwissel.
Strap: Hybrid Powerstrap
Bij de Hybrid PowerStrap is de enkelstrap verbonden met een conventionelere toestrap. Op die manier ontstaat een perfecte mix tussen controle en flexibiliteit.
Buckles: Aluminum LSR, Locking Slap Ratchets
Met de innovatieve Locking Slap Ratchet (LSR) buckles kun je makkelijk in en uit je binding stappen op welke manier je maar wilt. Of je nou de SpeedEntry gebruikt of de side-entry zoals bij traditionele straps, ze blijven goed vastzitten en houden je strap op de juist maat afgesteld.
Discs: Aluminum Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
Gebouwd voor 4×4 inserts zoals je bij de meeste merken vindt, maar de discs pasen ook perfect op snowboards met een channel zoals Burton heeft.
Maattabel Flow bindingen
Maat M: schoenmaat 36 – 41,5 (US 4.5 – 8.5)
Maat L: schoenmaat 40 – 45 (US 7.5 – 11.5)
Maat XL: schoenmaat 44 – 49,5 (US 10.5 – 15)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog