SKU: 7065000717992916

Rome Vice snowboard binding zwart

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

241,45

Koop Rome Vice snowboard binding zwart Online

Rome Vice Snowboard Binding Zwart De Vice binding is ontworpen met freestyle snowboarden in gedachten. De flexibiliteit en veelzijdigheid van deze binding maken het een uitstekende keuze voor snowboarders die van het park houden en technische trucs willen uitvoeren. Maar daarnaast is deze ook zeker geschikt voor andere doeleinden zoals voor op de piste zijn dit ook uitstekende bindingen. De ProFlex Ankle Strap biedt comfortabele ondersteuning rond je enkels, zodat je de hele dag kunt blijven rijden zonder ongemak. De ToeGrip Toe Strap zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm over de voorkant van je snowboardlaarzen, zodat je altijd volledige controle hebt.
Vice Snowboard Binding De binding heeft een medium flex, wat ideaal is voor all-mountain freestyle rijders. Het biedt een uitstekende balans tussen responsiviteit en speelsheid, waardoor je de vrijheid hebt om verschillende terreinen te verkennen en stunts uit te voeren. De Rome Vice Snowboard Binding is perfect voor snowboarders die op zoek zijn naar een binding die hen de vrijheid geeft om hun stijl en vaardigheden te verbeteren in het terreinpark en daarbuiten.
Pluspunten + Asymwrap
+ Highback rotatie voor maximale krachtoverdracht
+ Verstelbare basisplaat
+ Proflex enkelband en progrip teenband
+ Snel instappen
+ Bomvaste gespen van gesmede aluminium
+ Medium flex

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog