SKU: 7065000124797175

Flow Fuse Carbon bindingen graphite

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

262,45

Koop Flow Fuse Carbon bindingen graphite Online

De perfecte mix van directheid, support en flex. De Fuse is een super lichtgewicht binding met een glass-filled nylon baseplate, asymmetrische 1-piece UniBack highback en expanded-EVA 2.5° canted BankBed. Ideaal voor speelse all-mountain snowboarders.
Toe-Heel Flex: 9 (op een schaal van 10)
Lateral Flex: 8 (op een schaal van 10)
Highback: Glass-filled Nylon, Asym UniBack Fuse-Series
Deze asymmetrische 1-piece UniBacks zijn lichtgewicht Glass-filled Nylon highbacks. De perfecte middenweg tussen support en comfort met de juiste pasvorm rondom je boots. De nieuwe AXIS-Serie geeft veel support met meer flex naar de zijkanten, de Fuse-Serie biedt in zijn hele breedte meer support voor een directer gevoel.
Baseplate: The Fuse Carbon series:
De Fuse carbon series baseplate bestaat uit een aluminium waardoor hij heel direct reageerd.
Strap: Fusion Powerstrap
De Fusion one-piece PowerStraps hebben een goede pasvorm en bedekken een groot deel van je schoen voor meer comfort en controle.
Buckles: LSR, Locking Slap Ratchets
Met de innovatieve Locking Slap Ratchet (LSR) buckles kun je makkelijk in en uit je binding stappen op welke manier je maar wilt. Of je nou de SpeedEntry gebruikt of de side-entry zoals bij traditionele straps, ze blijven goed vastzitten en houden je strap op de juist maat afgesteld.
Discs: Nylon Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
Gebouwd voor 4×4 inserts zoals je bij de meeste merken vindt, maar de discs pasen ook perfect op snowboards met een channel zoals Burton heeft.
Maattabel Flow bindingen
Maat M: schoenmaat 36 – 41,5 (US 4.5 – 8.5)
Maat L: schoenmaat 40 – 45 (US 7.5 – 11.5)
Maat XL: schoenmaat 44 – 49,5 (US 10.5 – 15)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog