SKU: 7065001703684434

Flow Omni black Bindingen – Maat: M

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

299,95

Koop Flow Omni black Bindingen – Maat: M Online

De Flow Omni is een High-end dames all mountain snowboardbinding. De glasfiber verstevigde Nylon hiback en baseplate zorgen voor een perfecte combinatie van sturend vermogen en vergevingsgezindheid. Daarnaast zorgen de Active Strap Technology, de EVA voetbed en de LSR binding voor een super snelle instap, comfort en maximale support.
Flow Omni; Top all mountain sowboardbinding voor dames De Flow Omni black is een razend populaire all mountain / freestyle snowboardbinding voor gevorderde dames. De binding biedt een geweldige mix van reactievermogen, support en flexibiliteit. Daarnaast is de binding super licht en voorzien van een glasfiber gevulde nylon baseplate, een asymmetrische highback en dempende 2,5 ° gekantelde voetbed voor maximale comfort.
Een rondje in het park gereden? En wil je nu knallend de rode of zwarte piste af? Met de grote ratches kan je de powerstrap met gemak net even een tandje strakker zetten voor net even wat meer directheid.
Instappen en wegwezen met dames Flow Omni bindingen De flow Omni black is voorzien van Active Strap Technology wat inhoudt dat de strap een stuk omhoog gaat zodat dit instappen nog makkelijker en sneller gaat.
Voor dit seizoen is de Powerstrap geheel vernieuwd. De asymmetrische strap is nog lichter en directer. De powerstrap is volledig van Eva met daarover versterkte banden. De powerstrap behoudt hierdoor onder iedere weersomstandigheden dezelfde eigenschappen. Comfortabel, stijf en direct.
Kortom: De ideale snowboardbinding voor de all mountain boarder die op zoek is naar een directe snowboardbinding waarmee je gerust het park als de poeder in kan.
Deze binding schroef je op alle snowboards. Zowel op boards met 3 of 4 schroefbevestigingen als op boards met een Channel (Burton)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog