SKU: 7065001851105503

Burton Scribe black Bindingen – Maat: M

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

250,00

Koop Burton Scribe black Bindingen – Maat: M Online

Deze allround binding is er 1 waar elke snowboardster dag na dag plezier mee kan hebben. Maakt niet uit wat je stijl en level is. Dit zusje van de Lexa is een speelse binding met een zachte flex waardoor hij controle geeft wanneer je dit wilt en speels aanvoelt als je een stuk wilt cruisen.
Deze uitvoering van de Scribe is de Re:Flex uitvoering. Deze past op elk type board! Burton of geen Burton.
Ga geen enkele piste uit de weg met de meest veelzijdige dames binding, de Burton Scribe! Met de Burton Scribe heb je een totaal pakket voor elk terrein! Dag na dag heb je een binding die vergevingsgezind en flexibel blijft maar toch veel respons geeft. Het maakt hierbij ook niet uit wat jou rijstijl is. Door de Canted Living Hinge Hiback valt de binding precies in het midden als het gaat om power en speelsheid. De Baseplate is uitgerust met veel foam voor extra demping om beter de klappen op te vangen.
De Reactstrap op de enkel zorgt ervoor dat jij zonder druk te ervaren vast in je binding zit. Door de manier van opbouw is de strap erg vergevingsgezind. De Supergrip Capstrap zorgt ervoor dat je tenen en voorkant van je snowboard schoen vast op je plank lijken geschroefd. Ook zorgt deze strap ervoor dat je schoen goed achterin de binding wordt gezet. Beide straps ratel je makkelijk en snel dicht met de Smooth Glide buckles. De straps, ratels en bandjes zijn bij slijtage ook makkelijk te vervangen. Veel Burton onderdelen zijn goed los verkrijgbaar.
Baseplate opbouw:
Single-Component Baseplate Construction
Nylon Composite
Re:Flex
Enkel strap: Reactstrap
Teen strap: Supergrip Capstrap
Smooth Glide Buckles
Highback opbouw:
Single Comonent
Canted Hi-Back
MicroFLAD

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog