Snowboards­Kopen.nl

Alles over het team achter dé site voor snowboard liefhebbers.

Snowboards kopen met praktisch advies

Met veel passie zijn we eind 2010 begonnen met SnowboardsKopen.nl. Snowboarden is een geweldige sport, maar het vinden van de beste materialen is niet altijd makkelijk. Wij vergelijken Nederlandse webshops en helpen je met het vinden van de beste producten met het beste advies.

Onze website maakt gebruik van affiliate links. Wanneer je via deze links aankopen doet, ontvangen wij een kleine commissie zonder extra kosten voor jou. Deze commissies helpen ons de kosten van de website te dekken en stellen ons in staat om waardevolle inhoud te blijven bieden. We waarderen je steun! Houd er rekening mee dat we alleen producten of diensten aanbevelen waar we zelf achter staan.

In 2023 is het management van de site overgenomen door BrightWorks B.V. met KVK nummer 88239861.

Ons team

Bastiaan

Ik ben vanaf het begin bij de site betrokken en heb veel van de content geschreven. Nog steeds hou ik me vooral bezig met het schrijven van nieuwe artikelen.

Email: bastiaan@snowboardskopen.nl

Annelot

Heyhoi! Ik ben sinds 2017 bij de site betrokken en hou me vooral bezig met al onze partners, waaronder Bol en een aantal andere websites.

Email: annelot@snowboardskopen.nl

Alexandros

Ik zorg ervoor dat de site en shop optimaal functioneren, daarnaast maak ik custom plugins en aanpassingen voor de site.

Email: alex@snowboardskopen.nl