SKU: 7065001818931119

Flow Mayon bindingen aquagreen

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

157,45

Koop Flow Mayon bindingen aquagreen Online

De Mayon is de damesbinding met alle nieuwe Axis-serie onderdelen en een clean, smooth design. De PowerBeams in de baseplate zorgen voor een explosieve krachtoverdracht, de BankBeds en Asym Uniback zorgen voor het comfort en de support, de Active Strap Technology zorgt voor een extra ruime in- en uitstap.
Toe-Heel Flex: 5 (op een schaal van 10)
Lateral Flex: 4 (op een schaal van 10)
Highback: Glass-filled Nylon, Asym UniBack Axis-Series
Deze asymmetrische 1-piece UniBacks zijn lichtgewicht Glass-filled Nylon highbacks. De perfecte middenweg tussen support en comfort met de juiste pasvorm rondom je boots. De nieuwe AXIS-Serie geeft veel support met meer flex naar de zijkanten, de Fuse-Serie biedt in zijn hele breedte meer support voor een directer gevoel.
Baseplate: Glass-filled Nylon, Asym Rockered Axis-Series
De nieuwe AXIS-Series is een Glass-filled Nylon rockered baseplate met een asymmetrisch design om optimaal kracht over te brengen. Wat wijder dan de NX2 en Fuse baseplates voor meer stabiliteit en makkelijker in en uitstappen. Voorzien van off-axis PowerBeams en offset cable-attachments voor een directe en gebalanceerde krachtoverdracht.
Strap: Fusion Powerstrap
De Fusion one-piece PowerStraps hebben een goede pasvorm en bedekken een groot deel van je schoen voor meer comfort en controle.
Buckles: LSR, Locking Slap Ratchets
Met de innovatieve Locking Slap Ratchet (LSR) buckles kun je makkelijk in en uit je binding stappen op welke manier je maar wilt. Of je nou de SpeedEntry gebruikt of de side-entry zoals bij traditionele straps, ze blijven goed vastzitten en houden je strap op de juist maat afgesteld.
Discs: Nylon Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
Gebouwd voor 4×4 inserts zoals je bij de meeste merken vindt, maar de discs pasen ook perfect op snowboards met een channel zoals Burton heeft.
Maattabel Flow Dames bindingen
Maat M: schoenmaat 36 – 41,5 (US 6 – 10)
Maat L: schoenmaat 40 – 45 (US 9 – 10)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog