SKU: 7065001670410230

Flow NX2 black Bindingen – Maat: L

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

399,95

Koop Flow NX2 black Bindingen – Maat: L Online

De Flow NX2 is voor iedere snowboarder die op zoek is naar een sterke, stijve en directe snowboardbinding die veel support biedt. De met glasfiber verstevigde nylon hiback met asymmetrische supportpanel gecombineerd met de Active Strap Technology (De strap gaat een stuk omhoog zodat dit instappen nog makkelijker gaat.) maken de binding zeer goed instelbaar en zorgt voor een supersnelle instap.
De Flow NX2 is een stijve en directe all mountain / freeride snowboardbinding.De Flow Nx2 black is een high performance snowboardbinding met een aluminium baseplate met een dikke dempende voetbed waardoor de binding de energie direct op het snowboard overbrengt en daarnaast ook nog comfortabel is. De goed verstelbare highback is van extra verstevigd nylon voor extra respons. Voor dit seizoen is de Powerstrap geheel vernieuwd. De asymmetrische strap is nog lichter en directer. De powerstrap is volledig van Eva met daarover versterkte banden. De powerstrap behoudt hierdoor onder iedere weersomstandigheden dezelfde eigenschappen. Comfortabel, stijf en direct.
Kortom: De ideale snowboardbinding voor de all mountain / freeride snowbarder die al wat ervaring heeft en op zoek is naar een directe binding.
Instappen en wegwezen met Flow bindingen.De Flow NX2 black is voorzien van Active Strap Technology. Dit houdt in dat de strap een stuk omhoog gaat wanneer je de high-back naar achteren klapt. Hierdoor wordt instappen nog makkelijk en ben je nog sneller weg! Wie zal er het eerste weg zijn bij de lift?
Deze binding schroef je op ieder snowboard. Zowel op boards met 3 of 4 schroefbevestigingen als op boards met een Channel (Burton).

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog