SKU: 7065001439741520

Burton Citizen Elderberry 2023 Bindingen – Maat: L

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

180,18

Koop Burton Citizen Elderberry 2023 Bindingen – Maat: L Online

Met de Burton Citizen ben jij de hele dag comfortabel onderweg! Of je nu net je eerste bochtjes maakt of al langer snowboard. Door de vergevende straps die ook makkelijk sluiten en goed de druk verdelen over je voeten heb jij veel minder kans op pijnlijke voeten op het eind van de dag.
Deze uitvoering van de Citizen is de Re:Flex uitvoering. Deze past op elk type board! Burton of geen Burton.
Super vriendelijke flex het hele seizoen door met de Burton Citizen Voor de dames is de Burton Citizen binding het beste van beide werelden gecombineerd. Performance en plezier komen samen in een super comfortabele dames binding voor elk level snowboardster. Het lichtgewicht design bestaat onder andere uit een FullBED dempend voetbed wat zorgt voor het opvangen van klappen afdaling na afdaling. De Re:Flex disc technologie zorgt ervoor dat de binding makkelijk op elk board past. Of het nu een Burton board is met de channel (sleuf) of een traditionele 4×4 schroefverbinding. Ook zorgt dit type binding ervoor dat je veel aanvoelt van de gegevens die je board doorstuurt naar je binding.
De straps zijn licht van gewicht en verdelen de druk heel netjes over je voeten en ook zijn deze makkelijk te sluiten met de smooth glide buckles. De buckles zijn van hoge kwaliteit en sluiten altijd netjes voor elke afdaling. De Supergrip Capstrap zorgt ervoor dat je snowboard schoen lekker strak in de binding zit wat zorgt voor veel vertrouwen. Het voordeel van een Burton binding is dat mocht er iets kapot gaan alle onderdelen los makkelijk te verkrijgen zijn.
Baseplate opbouw:
Single-Component Baseplate Construction
Bomb-proof Polycarbonate
Re:Flex FullBED
Reactstrap
Smooth Glide Buckles
Supergrip Capstrap
Highback opbouw:
MicroFLAD™
Includes Reground Material

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog