SKU: 7065000993105705

Flow NX2 TM Black-XL

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

230,95

Koop Flow NX2 TM Black-XL Online

Flow NX2-TM Snowboard Binding Heren Blue Flame Met de Flow NX2-TM binding zet je een grote stap voorwaarts in je snowboardervaring. Deze high-performance binding is ontworpen voor serieuze snowboarders die op zoek zijn naar responsiviteit, comfort en ongeëvenaarde gemakkelijkheid tijdens het rijden. Dankzij het innovatieve Flow-systeem kun je snel in- en uitstappen zonder gedoe met traditionele gespen. Trek gewoon de achterste hoge rug omhoog, schuif je voet in en sluit de hoge rug weer. Het is zo eenvoudig!
NX2-TM Snowboard Binding De NX2-TM biedt uitstekende respons en precisie. Met een stevige, stijve constructie zorgt hij voor directe krachtoverdracht naar je board, zodat je bochten met vertrouwen kunt nemen en controle kunt houden op hoge snelheden. De NX2-TM is volledig verstelbaar, zodat je de binding kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren en rijstijl. De binding is voorzien van een EVO-C9 Composite-voetbed met OC-Kush-demping, wat zorgt voor een comfortabele rit en trillingsdemping, zelfs op ruwe terreinen.
Pluspunten + Snel instappen
+ Respons Precisie
+ Zachte demping
+ Verstelbaar

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog