SKU: 7065000892843900

Burton Malavita Donkerbruin L

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

390,00

Koop Burton Malavita Donkerbruin L Online

Comfortabel
De Burton Malavita is een binding die een boven gemiddelde stijfheid combineert met de luxe en het comfort van de bindingen hoger in de lijn, zoals de Genesis. Een ideale binding voor rijders die niet al te zwaar zijn, of rijders die gewoon wat meer vrijheid willen in hun beweging. Er is ruimte voor fouten, maar blijft wel goed reageren op je bewegingen. De response is nog steeds snel vanwege de extra grip in de highback voor je schoen. De nieuwste techniek in buckles, een capstrap voor op je tenen, die je maximale grip geeft en natuurlijk een fijne demping onder de voet. Met deze binding heb je vele jaren plezier zonder dat je eruit groeit. De nieuwe kleuren zijn fris en helemaal van nu.
De Burton Malavita is te gebruiken door rijders van vele niveaus. Misschien wel het minst geschikt voor een echte beginner, omdat het toch wel redlijk wat directheid in zit. Het heeft een all-mountain insteek, dus thuis in alle disciplines. Er is geen plek op de berg waar deze zich niet thuisvoelt. Dus kies maar waar je naar toe wilt en hij gaat met je mee. Een baas van een binding.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog