SKU: 7065000892844960

Burton Lexa X EST dames bindingen black

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

318,81

Koop Burton Lexa X EST dames bindingen black Online

Pro-kaliber controle voor de hele berg geüpdatet voor nog lichtere, meer responsieve prestaties.
Ervaar comfort en respons in de Burton Lexa X EST® Snowboard Binding voor dames. Deze shred-it-all binding biedt topfuncties zoals een Hammock enkelbandje en een Heel Hammock hi-back voor een betere grip en respons. De SensoryBED demping stelt een hoge standaard voor gevoel en controle, terwijl de freestyle-minded zero forward lean voor de ideale houding micro-verstelbaar is. De EST®-versie biedt een verbeterde flex en boardgevoel en is alleen compatibel met Burton Channel™ mount boards.
Response: 7-9 (van 10)
Baseplate: Single component baseplate
EST® montagesysteem heeft geen hardware onder de voeten, heeft een flexibel voetbed voor een beter boardgevoel en biedt het breedste scala aan standmogelijkheden, Nylon composietmateriaal gemengd met 30% kortglas zorgt voor een speelse respons.
Hi-Back: Living Hinge hi-back
De Living Hinge buigt dynamisch met je been voor een verhoogde voetrol, minder vermoeidheid, en gemakkelijker ollies, Heel Hammock is voorzien van versterkt rubberachtig materiaal dat de hiel van de laars omhult, en zorgt voor volledige vering voor een lichtere snelle respons, DialFLAD systeem is voorzien van een draaibare draaiknop voor het maken van aanpassingen aan de voorwaartse hellingshoek van de hi-back, Living Hinge hi-back technologie elimineert hardware en gewicht, waardoor een onafhankelijke aanpassing van uw voorwaartse hellingshoek en hi-back rotatie, Nylon composiet materiaal gemengd met 30% kort glas in de spar zorgt voor een speelse respons
Ankle strap: Hammockstrap™
Asym Hammockstrap heeft een duurzaam en low-profile ontwerp met een asymmetrische pad en rugvorm die de boots omhult voor een uitstekende respons.
Toe strap: Supergrip Capstrap 2.0™
De Supergrip Capstrap 2.0 strap is volledig geïnjecteerd om verspilling te verminderen en is voorzien van een rubberen overmold om de strap op zijn plaats te houden en de grip te vergroten terwijl hij over de tenen van de boots wordt gewikkeld.
Buckles: Double Take Buckles
Double Take Buckles offer quicker engagement, faster tongue uptake, and fewer cranks to tighten your straps for vastly improved strength, speed, and ease-of-use.
Cushioning: SensoryBED met B3 gel
Het SensoryBED dempingssysteem is compatibel met het EST®-montagesysteem en biedt een uitstekende controle en een comfortabele verbinding met de printplaat. De B3-gelkussens zijn zo geformuleerd dat ze niet verharden bij koude temperaturen en dat ze bestand zijn tegen herhaalde schokken zonder dat ze afbreken.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog