SKU: 7065001884720684

Arbor Poparazzi Camber 144 snowboard

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

304,45

Koop Arbor Poparazzi Camber 144 snowboard Online

De Arbor Poparazzi is gemaakt met een want minder hoge flex. Dit voor meer speelsheid in elk terrein. In combi met de camber voor meer pop en satbiliteit en de snelle base kan je in elk terrein vet goed en leuk uit de voeten.
Type: All-mountain
Flex: 4 (uit 10)
Profiel: Camber:
De Camber van Arbor is een volle camber over de hele lengte van het board. Het zorgt voor heel veel pop in je board, door de spanning die al op de kern van het board staat. Daarnaast zorgt het de voorspanning in het board er voor dat je je staalkant optimaal gebruikt, wat zorgt voor goede grip op harde en ijzige pistes.
Shape: True Twin
Een true twin is precies symetrisch, het maakt dus niet uit of je linksvoor, of rechtsvoor naar beneden gaat, het board voelt hetzelfde aan. Bij een true twin is zowel de vorm van het board hetzelfde, als de kern. True Twin is perfect voor mensen die veel switch rijden, of trucjes doen waarbij je met je draait, omdat het boardgevoel dan bij landingen altijd hetzelfde is.
Kern: FSC Certified Highland Core
De meest veelzijdige kern, gebouwd met een 1: 2-mix van populier en paulownia, voor super lichtgewicht prestaties, duurzaamheid en rendement.
Glass: Biax Glassing
Een volledige Biax-lay-out die is ontworpen om zachter te buigen en meer vergevingsgezind te zijn voor freestyle-geïnspireerde all-mountain riding
Top: Bio-Plastic Topsheet
De Bio-Plastic Topsheet is gemaakt van Bio materiaal om het milieu minder te belasten. De Topsheet is extra duurzaam zodat deze een hoop mee kan maken.
Base: Sinterd Base
De nieuwe base heeft een hoge dichtheid van zijn korrels. Hierdoor wordt je board nog sneller en is deze makkelijk te onderhouden.
Sidewalls: 360 Degree Rails
De 360 graden Sidewall zorgt voor een dat het extra versterken van de tip en tail overbodig is. Door de harde kant kan deze beter een impact hebben en zorgt voor nog meer duurzaamheid van je board.
Staalkant: Recycled Steel Edges
De duurzame gerecycled staalkant zorgt voor voor een goed kant gevoel en veel controle.
Extra: Griptech
Arbor werkt met een verbreding aan de toe en heel side bij de bindingen. Deze verbreding zorgt voor meer grip op harde en ijzige pistes.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog