SKU: 7065001139915530

Public Display – snowboard 19/20 – 153 cm

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

262,45

Koop Public Display – snowboard 19/20 – 153 cm Online

Dit Public Display snowboard is Darrell Mathes pro model. Het heeft een medium flex, is true twin en is gebouwd met het rijden van streetrails en backcountry kickers in gedachte. Het board is flat, wat het heel voorspelbaar maakt, met een lichte rocker in nose en tail. Makkelijk te rijden, moeilijk kapot te krijgen dankzij carbon en kevlar in de kern en urethane sidewalls.
Type: freestyle snowboard
Flex: 6 (uit 10)
Profiel: Frame camber
Dit board is flat, oftewel plat, tussen de bindingen en heeft in zijn nose en tail een hele lichte rocker. Dit maakt het board zeer voorspelbaar en makkelijk te draaien.
Shape: True Twin
Een true twin-tip is precies symetrisch, het maakt dus niet uit of je linksvoor, of rechtsvoor naar beneden gaat, het board voelt hetzelfde aan. Bij een true twin is zowel de vorm van het board hetzelfde, als de kern. True Twin is perfect voor mensen die veel switch rijden of trucjes doen waarbij je met je draait, omdat het boardgevoel dan bij landingen altijd hetzelfde is.
Kern: Wood, kevlar, carbon stringers
Een volledig houten kern, flexibel en sterk. Met voldoende rebound voor lekker veel pop in je ollies. Het board wordt stijver dankzij kevlar in het laminaat en krijgt extra pop door carbon stringers die over de hele lengte van het snowboard lopen.
Sidewalls: Urethene sidewalls:
Deze zachte sidewalls zorgen ervoor dat jouw staalkant heel blijft als je hem (perongeluk) ergens tegenaan tikt. Hij deukt in en gaat weer terug naar zijn oude vorm. Dit zorgt ervoor dat jij vrolijk door kan boarden en je staalkant niet in 4 stukken liggen.
Base: Sintered base
Een sintered base is opgebouwd uit allerlei kleine korreltjes in plaats van een grote gesmolte plastic laag, Dit maakt hem sterker, beter te waxen en sneller dan zijn goedkopere broertje de extruded base.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog