SKU: 7065000717992855

Rome Trace snowboard binding zwart dessin

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

209,95

Koop Rome Trace snowboard binding zwart dessin Online

Rome Trace Snowboard Binding Zwart De Trace binding is voorzien van de innovatieve V-Rod Baseplate, die zorgt voor een natuurlijk gevoel onder je voeten en een optimale krachtoverdracht naar je snowboard. Dit resulteert in moeiteloze bochten en controle op verschillende terreinen. De binding heeft een medium flex, waardoor het een geweldige keuze is voor all-mountain rijders. Het biedt de juiste balans tussen responsiviteit en speelsheid, waardoor je zowel op de pistes als in het terreinpark kunt schitteren.
Trace Snowboard Binding De Contour Ankle Strap biedt comfortabele ondersteuning rond je enkels, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rijden zonder drukpunten. De Trace binding is ontworpen met eenvoudige en intuïtieve verstelopties, zodat je snel en gemakkelijk de perfecte pasvorm kunt vinden voor je snowboardavonturen. De Rome Trace Snowboard Binding is ideaal voor snowboarders die een veelzijdige binding zoeken die zowel comfortabel als responsief is.
Pluspunten + Heelwrap, absobeert schokken en biedt veel respons
+ Medium flex
+ Verstelbare enkel en teenbanden
+ Snel instappen
+ Bomvaste gespen van gesmede aluminium
+ Veelzijdig

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog