SKU: 7065000748539691

Arbor Element Camber snowboard

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

470,49

Koop Arbor Element Camber snowboard Online

De Arbor Element is een all-mountain twin board. Gemaakt met een lekkere kern voor veel gevoel een snelle base om alles te halen en lekker veel pop om nog meer plezier te maken.
Type: All-Mountain
Flex: 5 (uit 10)
Profiel: Camber:
De Camber van Arbor is een volle camber over de hele lengte van het board. Het zorgt voor heel veel pop in je board, door de spanning die al op de kern van het board staat. Daarnaast zorgt het de voorspanning in het board er voor dat je je staalkant optimaal gebruikt, wat zorgt voor goede grip op harde en ijzige pistes.
Shape: Twin
Een true twin is precies symetrisch, het maakt dus niet uit of je linksvoor, of rechtsvoor naar beneden gaat, het board voelt hetzelfde aan. Bij een true twin is zowel de vorm van het board hetzelfde, als de kern. True Twin is perfect voor mensen die veel switch rijden, of trucjes doen waarbij je met je draait, omdat het boardgevoel dan bij landingen altijd hetzelfde is.
Kern: Highland || Core
Met het maken van de Highland || core hebben ze nog beter paulwonia hout gebruikt voor meer response en minder gewicht.
Glass: Mixed Glassing
Triax en Biax mix voor meer conterole en meer pop.
Top: Bio-Plastic Topsheet
De Bio-Plastic Topsheet is gemaakt van Bio materiaal om het milieu minder te belasten. De Topsheet is extra duurzaam zodat deze een hoop mee kan maken.
Base: Sintered Base
Een gesinterde basis met een hoger molecuulgewicht die extra duurzaamheid en snelheid biedt
Sidewalls: 360 Degree Rails
De 360 graden Sidewall zorgt voor een dat het extra versterken van de tip en tail overbodig is. Door de harde kant kan deze beter een impact hebben en zorgt voor nog meer duurzaamheid van je board.
Staalkant: Recycled Steel Edges
De duurzame gerecycled staalkant zorgt voor voor een goed kant gevoel en veel controle.
Extra: Griptech
Arbor werkt met een verbreding aan de toe en heel side bij de bindingen. Deze verbreding zorgt voor meer grip op harde en ijzige pistes.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog