SKU: 7065002043484746

Ride OMG – Snowboard 19/20 – 142 cm

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

209,95

Koop Ride OMG – Snowboard 19/20 – 142 cm Online

Houd je zelfs van me? Stop de gevoelens, vriend. De OMG zal het op de berg interessanter houden dan welk vriendje ooit zou kunnen dankzij de pop en het reactievermogen van de LSD Carbon Slimerods® 2.0. De OMG heeft een asymmetrische sidecut om de controle van de bochten aan de hielkant te verbeteren, terwijl de rocker in de nose en tail precies genoeg float biedt voor de dagen met veel poeder. De camber tussen de rockerzones houdt je randen strak op ijs en hardere omstandigheden. Met al deze geweldige eigenschappen, kan je met deze mid-flex board gewoon optimaal genieten.
Type: Park/Piste
Flex: Mellow / Medium / Aggressive
Profiel: Asymmetrical Twin Hybrid Rocker
Een hybride twin shape met meer rocker dan camber. Daarnaast is dit board asymmetrisch waardoor je meer druk kan uitoefenen op je tenen en de bochten op je hielkant nog leuker worden.
Shape: Twin
Bij de twin shape staan je voeten even wijd van je nose en tail vandaan, dit zorgt voor een goede wendbaarheid en beter freestyle prestaties.
Kern: Performance Core
High strength Aspen gecombineerd met Bamboo en licht Paulownia wood om de perfecte balans te geven tussen sterk en licht.
Demping: Double Impact Plates
Onder je bindingen toegevoegd om de druk beter op te vangen die ontstaat bij landingen of heftig gecarvede bochten en het breken van het board te voorkomen. Aangeboden in twee niveaus: Single en Double. Dit board heeft double impact plates dus 1 meer onder elke binding dan de single en daardoor extra demping bij landingen.
Sidewalls: Roll-In Slimewall
Een unieke 3D-structuur gebouwd rond onze urethane Slimewall®-sidewalls. Ontworpen om de totale boardsterkte te vergroten, te voorkomen dat de topsheet gaat chippen en het board wat lichter wordt.
Staalkant: Cleave Edge™ Steel
Bijna 50% meer staal, levert ongeëvenaarde weerstand tegen randbreuken en kan worden afgestemd op grotere radii.
Base: Sintered 4000 Base
De Sintered 4000 base is sintered base, dit betekend dat hij goed wax opneemt en goed glijdt. Het hoogwaardig sintered 4000 Ptex-base materiaal is duurzamer, harder en sneller is dan een extruded base.
Sidecut: Assymetrical Quadratic Sidecut
Drie radii gecombineerd om het uitsturen van de bocht en initiatie te verbeteren en je de best mogelijke grip te bieden. Dit ontwerp is uniek aangepast voor elk model op basis van zijn vorm en rijstijl.
Fiberglass: Hybrid Glass
Triaxial bovenop, biaxial op de base; gebalanseerde torsional flex en stijfheid voor beter controle bij hoge snelheid.
L.S.D. CARBON SLIMERODS® 2.0
L.S.D. Slimerods® hebben een unieke vorm voor de dames aangepast in dikte om meer carbon dichter bij de inserts te plaatsen en minder carbon naar de nose en / of tail toe. Hierdoor kunnen dames gemakkelijk op functies en kleinere overgangen springen, maar behouden ze maximale kracht van carbon wanneer ze nodig zijn voor grotere kickers en in de halfpipe.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog