SKU: 7065000793954953

Lib Tech Skate Banana 156 wide snowboard 22/23

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

309,70

Koop Lib Tech Skate Banana 156 wide snowboard 22/23 Online

Lib Tech Skate Banana, revolutionair snowboard dat het snowboarden veranderd heeft.De Lib Tech Skate Banana is een eco verantwoorde alleskunner is voor iedereen die vooral veel plezier wilt beleven op de piste of op een comfortabele manier wil doorgroeien. Van beginner tot ver gevorderd. Het is een snowboard voor iedereen.
Door de twin shape in combinatie met de BNA Rocker is het zelfs een makkelijker board om je eerste bochtjes switch te gaan maken. De Original banana is een combinatie van vooral veel Rocker met Camber net buiten de bindingen.
All Mountain freestyle snowboard die jou grenzen verlegdDe Skate banana voelt zich overal erg thuis maar toch het meeste in het park en op de piste. Door de opbouw heeft hij ook zeker een goed stuk float! Daarnaast komt de Lib Tech Skate Banana ook met de kenmerkende Magne-Traction. Hierdoor heb je ontzettend veel grip op alle soorten ondergrond. De 7 golvingen in de staalkant snijdt door sneeuw en ijs als een met door boter.
De Skate banana komt met een OP kern. Deze Original Power contructie heeft een lichte maar sterke basis. Het glasvezel licht er op verschillende manier in. Bi-ax en Tri-ax. Daarnaast is het een mix van 2 houtsoorten.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog