SKU: 7065000748538874

Arbor A-Frame Camber snowboard

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

669,85

Koop Arbor A-Frame Camber snowboard Online

De A-frame van Arbor is de stijfste directional uit de lijn. Gemaakt om van boven aan de berg volgas naar beneden te knallen met dikke carves of lekkere stukjes door de poeder te vliegen.
Type: All-mountain
Flex: 9 (uit 10)
Profiel: Camber:
De Camber van Arbor is een volle camber over de hele lengte van het board. Het zorgt voor heel veel pop in je board, door de spanning die al op de kern van het board staat. Daarnaast zorgt het de voorspanning in het board er voor dat je je staalkant optimaal gebruikt, wat zorgt voor goede grip op harde en ijzige pistes.
Shape: Directional
Een directional board heeft een nose die langer is als de tail van het snowboard wat zorgt voor meer controle op steile stukken en minder moeite in de poeder. De flex van het board is ook asymmetrisch waarbij de tail meestal stijver is voor betere bochten en stabiliteit. De nose wordt vaak minder stijf gemaakt waardoor je een betere float krijgt. De stance van het board staat meer richting de tail waarbij de hoeveelheid daarvan wordt aangeduid met inches. Directional boards zijn allebei de kanten op te rijden maar zijn kracht ligt bij het rijden van de voorkeurskant.
Kern: FSC Certified Highland || Core
De FSC Highland || Core hebben de mannen van Arbor een nog lichtere en kern die nog beter regeerd. Dit betekend nog meer controle en lekker veel pop.
Glass: Mixed Glassing
Triax en Biax mix voor meer conterole en meer pop.
Top: Bio-Plastic Topsheet
De Bio-Plastic Topsheet is gemaakt van Bio materiaal om het milieu minder te belasten. De Topsheet is extra duurzaam zodat deze een hoop mee kan maken.
Base: Sinterd Base
De dichte samenstelling van de Arbor siterd base zorgen voor nog minder gewicht en een nog snellere glij ervaring.
Sidewalls: 360 Degree Rails
De 360 graden Sidewall zorgt voor een dat het extra versterken van de tip en tail overbodig is. Door de harde kant kan deze beter een impact hebben en zorgt voor nog meer duurzaamheid van je board.
Staalkant: Recycled Steel Edges
De duurzame gerecycled staalkant zorgt voor voor een goed kant gevoel en veel coterole.
Zero Waste Base:
De Zero waste base houd in dat de kleur van de base anders om kan zijn bijvoorbeeld wat bij de ene wit is is bij de ander zwart. Dit doen ze om zo min mogelijk materiaal te verspillen wat natuurlijk beter is voor het milleu.
Extra: Taperd
De A-frame Camber is .9cm taperd. Dit houd in dat je board in de nose breder is als in de tail. Dit om meer floated te creëren in de poedersneeuw.
Extra: Griptech
Arbor werkt met een verbreding aan de toe en heel side bij de bindingen. Deze verbreding zorgt voor meer grip op harde en ijzige pistes.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog