SKU: 7065001402559923

Burton Ion BOA black Snowboard boots – EU Maat: 45

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

419,95

Koop Burton Ion BOA black Snowboard boots – EU Maat: 45 Online

Altijd vol gas en in comfort naar beneden met de Burton Ion BOA De Burton Ion BOA is de knaller binnen het aanbod van snowboardschoenen bij Burton. De Ion is een stijve boot met een hoog level comfort. De schoen laat precies voelen wat jij wilt voelen en draagt alle energie die jij in het snowboarden stopt moeiteloos over naar je board. Naast dat je er heel hard mee kan gaan is die ook verrassend licht van gewicht! De zolen van de schoen zijn uitgerust met AutoCANT EST hierdoor sta je iets naar binnen gezakt zodat je makelijker op je snowboard staat en dus minder snel verzuurd! Minder verzuring is natuurlijk meer plezier!
Heb jij snel koude voeten? Niet meer met de Burton Ion BOA, de schoen is namelijk uitgerust met ReBounce, dit zorgt ervoor dat de warmte die je voeten uitstralen terug worden gegeven aan je eigen voeten. Ook zorgt ReBounce ervoor dat klappen bij impact beter worden geabsorbeerd. De Ion is een schoen voor de die hard snowboarders die afdaling na afdaling hard naar beneden gaan zonder daarvoor in te hoeven leveren in comfort.
De binnenschoen is het beste dat burton te bieden heeft. De LIFE liner combineert lichtgewicht materiaal met een meer relaxed gevoel om je voet voor comfort het hele seizoen door zonder in te leveren op response en prestatie’s. De Tuff Cuff verbeterd de grip om je hiel en enkel.
Specs:
• Lacing: Dual BOA Fit system • Support: High • LINER: Life Liner, DRYRIDE Heat Cycle™ Lining, Tuff Cuff Lite • Terrain: All Mountain, Freeride, Carve Bekijk hier alle Burton snowboard schoenen (https://sidewayssports.nl/product-brands/burton/burton-snowboardschoenen/)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog