SKU: 7065001938340371

Union Binding Juliet Snowboardbindingen Voor Dames Roze L

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

157,45

Koop Union Binding Juliet Snowboardbindingen Voor Dames Roze L Online

Ontdek de Union STR bindingen De Union STR biedt de perfecte combinatie van comfort en controle, zodat je de hele dag kunt genieten van de bergen. Deze duurzame all-mountain snowboardbinding is speciaal ontworpen voor beginnende tot gemiddelde snowboarders die hun vaardigheden willen verbeteren en het maximale uit hun snowboardervaring willen halen.
Met een Stage 5 Duraflex baseplate krijg je een uitstekende mix van stijfheid en respons. De EXT Thermoformed EVA bushing biedt demping en schokabsorptie, wat resulteert in een soepele en comfortabele rit op alle soorten terrein. De Extruded 3D Aluminum heelcup zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, seizoen na seizoen.
De S11 Duraflex highback biedt de juiste balans tussen ondersteuning en flexibiliteit, waardoor je vol vertrouwen de berg af kunt dalen. Met de Exoframe 2.0 enkelband en TS 1.0 Hexgrip teenband blijf je stevig op je board zitten, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.
De Aluminum gespen en Standard Aluminum FLAD (Forward Lean Adjuster) maken het aanpassen van je bindingen snel en eenvoudig. Met de Grade 8.8 Steel hardware ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid.
De strap aanpassing is traditioneel, wat betekent dat je de bindingen eenvoudig kunt aanpassen voor een perfecte pasvorm. Bovendien beschikt de binding over Canting voor een natuurlijke houding en uitlijning, waardoor je comfortabel kunt rijden, zelfs op lange dagen op de berg.
Kortom, de Union STR is de ideale keuze voor beginnende tot gemiddelde snowboarders die op zoek zijn naar een binding die comfort, controle en duurzaamheid biedt. Met de STR ben je klaar om de hele berg te verkennen en je snowboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog