SKU: 7065001773314603

ThirtyTwo STW Double BOA heren snowboardschoenen black / grey

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

178,45

Koop ThirtyTwo STW Double BOA heren snowboardschoenen black / grey Online

De STW nu met het Dual BOA Closure System. Vergrendel je voorvoet en controleer de stabiliteit van de bovenzijde onafhankelijk van elkaar. De gloednieuwe STW Double Boa heeft hetzelfde grote comfort en gemakkelijke flex. maar nu met zonal lockdown controle.
Flex: 4 (uit 10)
Closure: Dual Boa
1:1 Lasting
Dual BOA Closure System
STI Evolution Foam™ Outsole
3D Molded Tongue
Internal Lacing System
Heel Hold System
Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset. pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelangrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt!
We geven de Europese schoenmaten weer. maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters. de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen.
Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan. met je knieën gestrekt. je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer. of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog