SKU: 7065000102646076

Skisokken HQ 4-Pack | 40/44 Zwart / Grijs | Warme sokken Heren | Lange Huissokken / Wandelen / Sporten | Goede vochtafvoer.

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

29,99

Koop Skisokken HQ 4-Pack | 40/44 Zwart / Grijs | Warme sokken Heren | Lange Huissokken / Wandelen / Sporten | Goede vochtafvoer. Online

Met de allround Ski Sok HQ van warm en zacht Katoen/Polyamide/elestaan ga je gegarandeerd met warme voeten de piste af. Deze skisokken zijn ideaal voor elke recreatieve skiër of snowboarder die op zoek is naar goede ondersteuning en bescherming op de plekken waar dat het meeste nodig is tijdens inspanning op de lange latten.
De voordelen van de Sok HQ:
Medium demping voor het opvangen van de eerste schokken tijdens skiën of snowboarden
Elastische, verticaal geweven wreefband om de sok perfect om je voet aan te laten sluiten
Comfortabele anti-afzak boord die de sok goed op z’n plek houdt (elestaan)
Verstevigde teen en hiel om slijtage van de sok en blaarvorming op je voet te voorkomen
Plat geweven teennaad die je niet voelt zitten als je je schoen aan hebt
Perfect aansluitende pasvorm
De Ski Sok HQ heeft een elastische, verticaal geweven wreefband die ervoor zorgt dat de sok altijd goed aansluit rondom je voet. Daarnaast heeft deze skisok een royale lengte die je kuit en scheen goed beschermt en vind je bovenaan de sok een comfortabele boord die voorkomt dat hij afzakt en mooi rondom je been blijft zitten.
Ondersteuning en bescherming op de juiste plekken
Als je skiet of snowboard, ontstaat de meeste wrijving bij je teen, hiel en scheen. Daarom heeft deze skisok een versteviging bij zowel de teen en de hiel zodat blaarvorming, irritatie en slijtage van de sok tegelijkertijd worden voorkomen. De platgeweven teennaad zorgt ervoor dat je de sok niet voelt zitten als je je ski- of snowboardschoen aan hebt.
Schokabsorberend vermogen
Tijdens het skiën of snowboarden krijgen je benen en voeten flink wat schokken te verduren, vooral als je je soms ook buiten de piste begeeft. Om de eerste schokken op te vangen, bevat de Ski Sok HQ een zacht, medium schokabsorberend voetbed wat zorgt voor demping. De polyamide in het voetbed voegt daarnaast extra versteviging toe.
Multi-inzetbaar met uitstekende vochtafvoer
Deze warme skisokken zijn geschikt voor heren maar kunnen zeker voor dames dames. Ze kunnen gebruikt worden om mee te skiën en snowboarden, maar ook voor koude wandelingen in winterweer.
Het katoen houdt je voeten comfortabel warm en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve vochtafvoer. Dat betekent dat je voeten ook goed droog blijven, zelfs bij hoge inspanning. Bij skisokken is dat bijzonder belangrijk: natte voeten, betekenen op de piste namelijk ook koude voeten.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog