SKU: 7065000168656174

Burton Ruler Snowboardschoenen – zwart – maat 38

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

209,95

Koop Burton Ruler Snowboardschoenen – zwart – maat 38 Online

Van piek tot park. geen enkele laars heeft meer rijders met de eeuwenoude technologie. comfort en prestaties verheven. Met een erfenis van het duwen van persoonlijke vaardigheden naar het pro-niveau. de heren Burton Ruler Snowboard Boot is de laars voor het stappen naar grotere drops en burlier functies. Voor rijders die op zoek zijn naar Ion-niveau prestaties. maar het ontbreekt aan de loot. de bewezen formule omvat toptechnologie zoals de keuze van twee unieke en zeer capabele dempingssystemen. afhankelijk van de kleurstelling die u kiest. 3M™ Thinsulate™ Isolatie in de voering en de toegevoegde warmte van onze Sleeping Bag warmte-reflecterende folie trotseert arctic blazen; Total Comfort levert een ingereden gevoel direct uit de doos. De PowerUP-tong houdt het hele pakket snel en wendbaar. wat de rebound verbetert voor een consistente mid-range flex die niet kapot gaat.
Flex: Medium
Closure: Speed Zone
LACING: Speed Zone vetersluiting is voorzien van een bliksemsnelle vetersluiting. terwijl u de spanning van de bovenste en onderste zones in enkele seconden kunt aanpassen. New England Ropes maakt gebruik van vezels van Amerikaanse makelij en is vrijwel onverwoestbaar. knikt niet en is gemakkelijk te vervangen.
FLEX / RESPONSE: GripLITE backstay zorgt voor een goede pasvorm tussen de laars en de hi-back voor een directe energieoverdracht en minder vermoeidheid bij de rijder. 1:1 medium flex PowerUp tong zorgt voor een goede pasvorm tussen de laars en de tong. waardoor het niet nodig is om zich opnieuw af te stellen tijdens het rijden.
COMFORT: Total Comfort Construction zorgt voor een direct inbraakgevoel direct uit de doos. waardoor de inbraakperiode wordt geëlimineerd. de sneeuwdichte binnenzijde van de laars sluit de onderste zone volledig af en houdt uw voeten warm en droog.
LINER: Lock-Up cuff super low-profile binnenste manchetveters over de voorvoet en de enkel voor een maximale houvast bij de hiel en gemakkelijk in- en uitstappen. Man bont is zacht en wazig en zorgt voor een warme en comfortabele ingang in de laars. Imprint 2 voering is voorzien van 3M™ Thinsulate™ isolatie voor lage bulkwarmte en een binnenste vetersluiting met een klittenbandsluiting voor een goede pasvorm
CUSHIONING: De reflecterende folie van de slaapzak onder de voet reflecteert de warmte terug naar de voet en verbetert zowel de warmte als het comfort in koude omstandigheden. de B3-gelkussentjes zorgen voor een maximale demping. verharden niet bij koude temperaturen en zijn bestand tegen herhaaldelijke stoten zonder af te breken.
OUTSOLE: EST® geoptimaliseerde tussenzool verlaagt uw zwaartepunt en verbetert het boardgevoel zonder in te boeten aan comfort. Shrinkage voetbed reductie technologie vermindert de totale voetafdruk van de laars. waardoor de teenweerstand wordt geminimaliseerd.
Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset. pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelagrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt!
We geven de Europese schoenmaten weer. maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters. de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen.
Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan. met je knieën gestrekt. je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer. of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog