SKU: 7065000886500835

THE Boardscompany Prisma Black Snowboard Lengte: 156

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

287,99

Koop THE Boardscompany Prisma Black Snowboard Lengte: 156 Online

THE Prisma is een all-mountain snowboard met een vleugje freeride. Perfect voor iedereen die de hele berg wil verkennen, inclusief off-piste, backcountry en sidecountry. Het unieke aan boards van THE Boardscompany is dat het maken van bochten op lage snelheid moeiteloos gaat zonder verlies van stabiliteit. De toevoegingen van Carbon en Titanal in combinatie met Edge Lift Technology en Multi Grip Technology zorgen voor een onvergetelijke dag op de berg. Daarnaast is het board voorzien van een super snelle Graphite Carbon Sintered base.
Pow Cam Profiel THE Prisma heeft camber tussen de bindingen voor stabiliteit en pop, een langere rocker-neus voor float en gemakkelijke draai-initiatie en een kortere rocker in de tail voor energieke turn-release. Dit profiel geeft THE Prisma zijn all mountain-veelzijdigheid, uitblinkend op steile en snelle pistes en avontuurlijke poederlijnen.
Directional shape De nose is langer en breder dan de tail, voor stabiliteit op hogere snelheden en voor gemakkelijk drijven in poedersneeuw. De plaatsing van de bindingen is iets naar achteren geplaatst, wat THE Prisma tot een zeer energieke draai- en poedermachine maakt die leuk is om te rijden bij elke snelheid en onder alle omstandigheden.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog