SKU: 7065000886500837

THE Boardscompany Delta Black Snowboard Lengte: 155

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

399,00

Koop THE Boardscompany Delta Black Snowboard Lengte: 155 Online

THE Delta kan je gebruiken waar je maar wilt. Met dit board kan je alles, maar het is geweldig om te carven dankzijn de geoptimaliseerde Edge Control. Van lekker cruzen op de piste, spelen langs de randen van de piste of surfen in de poeder. Van beginners tot pro’s. THE Delta is een geweldig board in je collectie te hebben.
Wanneer je de poeder in dijkt biedt THE Delta de mogelijkheid om de bindingen nog iets extra naar achteren te zetten door Pow Savers.
Pow Cam Profiel THE Prisma heeft camber tussen de bindingen voor stabiliteit en pop, een langere rocker-neus voor float en gemakkelijke draai-initiatie en een kortere rocker in de tail voor energieke turn-release. Dit profiel geeft THE Prisma zijn all mountain-veelzijdigheid, uitblinkend op steile en snelle pistes en avontuurlijke poederlijnen.
Directional shape De nose is langer en breder dan de tail, voor stabiliteit op hogere snelheden en voor gemakkelijk drijven in poedersneeuw. De plaatsing van de bindingen is iets naar achteren geplaatst, wat THE Prisma tot een zeer energieke draai- en poedermachine maakt die leuk is om te rijden bij elke snelheid en onder alle omstandigheden.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog