SKU: 7065000687082507

Nidecker Supermatic snowboard binding zwart

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

449,95

Koop Nidecker Supermatic snowboard binding zwart Online

Nidecker Supermatic Zwarte Snowboard Binding De Nidecker Supermatic is waar snowboarders al jaren op hebben gewacht: de eerste universele, dual-entry, automatische binding. Veel merken hebben geprobeerd en gefaald om de step-in code te kraken. De meeste van deze systemen vereisten specifieke schoenen; veel systemen werkten niet goed in de poeder; en geen van deze systemen was zo comfortabel en betrouwbaar als een gewone two-strap binding. Nidecker heeft vier jaar gewerkt aan onze eigen oplossing die al deze problemen aanpakt, en het is een echte game changer. De Supermatic werkt met een getriggerde hiback die we Drop-In Tech noemen.
Nidecker Supermatic Snowboard Bindingen Zwart Duw je voet via de achterkant naar binnen en trap het hielpedaal in om de binding automatisch in te schakelen. Dat is het – je bent klaar om te shredden. Een eenvoudige ontgrendelingshendel maakt het uitstappen net zo snel. De straps hebben hetzelfde comfortabele AuxTech ontwerp als onze traditionele high-end bindingen. Stel ze één keer af en zet ze dan vast met de aluminium Locking Slap Ratchets voor een perfecte pasvorm. Het mooie van dit systeem is dat het werkt met elke schoen van elke fabrikant, en er is geen onhandig mechanisme dat verstopt kan raken. Als de piste of de sneeuwcondities erom vragen, kun je zelfs een strap maken zoals bij een gewone binding.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog