SKU: 7065002073237453

FASTEC snowboard bindingen S – RAGE FT540 Private White

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

148,95

Koop FASTEC snowboard bindingen S – RAGE FT540 Private White Online

Met deze RAGE bindingen maak je supersnel je softboots aan je snowboard vast. De FASTEC techniek houdt in dat je de highback (achterkant) naar beneden klapt om erin te kunnen stappen en deze daarna dicht klapt. Zo hoef je niet elke keer de straps te openen en aan te snoeren. En door de verstelbare straps kun je de bindingen perfect aanpassen aan jouw voet.
De forward-lean van deze bindingen is zonder gereedschap bij te stellen. Waardoor je makkelijk bepaalt of je wat dieper door je knieën moet gaan of juist meer rechtop wilt staan. En het kussen op het voetbed zorgt voor extra comfort. Combineer deze bindingen met een snowboard en softboots en je bent klaar voor je wintersport trip!
De juiste maat en pasvorm Softbindingen worden onderverdeeld in de maten XS, S, M, L en XL. Daarnaast zijn er ook universele bindingen verkrijgbaar. Onderstaande maattabel kun je gebruiken als hulpmiddel om de juiste maat te kiezen, maar bedenk wel dat elk merk een eigen maatvoering heeft en dat afwijkingen dus niet uit te sluiten zijn. Naast Europese maten worden ook de Mondopoint maten vermeld omdat deze maatvoering voor softboots wordt gebruikt.
MP MaatXS: 18 – 21
S: 21 – 25
M: 25 – 28
L/XL: 28+
EU maatXS: 28 – 33
S: 33 – 39
M: 39 – 43
L/XL: 43+
Bindingen zijn perfect passend als je voet goed ingesloten zit, je niet te veel of juist te weinig strap over hebt en als je boots aan de voorkant niet meer dan 5 à 6 centimeter buiten de bindingen uitsteken. Steken je boots meer uit, dan heb je kans dat je met je tenen in de sneeuw gaat happen (toe drag).

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog