SKU: 7065000052771979

Burton Mission black Bindingen – Maat: M

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

250,00

Koop Burton Mission black Bindingen – Maat: M Online

Wil jij de beste binding voor de beste prijs? Nou deze heb je dan gevonden! De Burton Mission is dit jaar drastisch is prijs verlaagd! De Mission is een binding die klaar staat voor elk all-mountain avontuur. De medium flex geeft een vertrouwd gevoel zonder dat die afstraft bij een verkeerde beweging.
Deze uitvoering van de Mission is de Re:Flex uitvoering. Deze past op elk type board! Burton of geen Burton.
De Burton Mission binding. het werkpaard uit de lijn van Burton.Bij de Burton Mission hoef je niet meer te kiezen. Het is een super sterke binding uitgerust met pro level technieken voor elk niveau snowboarder voor een super scherpe prijs. Zo is de highback ergonomisch gevormd om je boot heen, heeft diezelfde highback zero Forward lean zodat je ook lekker relax rechtop kan staan na een dag hard rijden of als je veel in het park te vinden bent. Natuurlijk kan de highback ook afgesteld worden met meer forward lean voor een snellere kantenwissel.
Met de Burton Mission heb je een binding met medium support voor alle afdalingen, all mountain, freestyle of park. Begin je net met snowboarden is dit een goede binding, ben je al jaren op de piste te vinden en wil je gewoon goed materiaal voor een nette prijs is dit ook een hele dikke aanrader.
De Hammockstrap 2.0 grijpt zich goed vast om je enkel zonder dat je daar iets van voelt. De Supergrip capstrap over de tenen houden je boots strak op je board. Je strapt deze beide dicht met de aluminium smooth glide buckles dag in dag uit.
Baseplate opbouw:
Single-Component Baseplate Construction
30% Short-Glass / Nylon Composite Spar
Re:Flex Baseplate Construction
Highback opbouw:
Single-Component Hi-Back Construction
Canted Living Hinge™
Zero Forward Lean Hi-Back
DialFLAD™

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog