SKU: 7065000101129999

Sinner Shames Fleece Handschoenen | Zwart | X-Small (XS) – 7,5 inch

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

19,95

Koop Sinner Shames Fleece Handschoenen | Zwart | X-Small (XS) – 7,5 inch Online

Algemeen Als u warme handschoenen zoekt die niet zó dik zijn, dan zijn deze Sinner Fleece handschoenen perfect. Deze Unisex handschoenen ventileren prima maar het zachte fleece materiaal geeft daarbij veel warmte en comfort. Handig ook zijn is de antislip siliconenprint aan de binnenkant die zorgt voor extra grip.
De techniek De Shames fleece handschoenen zijn gemaakt met precisie en vakmanschap. Gemaakt van hoogwaardig fleece materiaal, bieden ze uitzonderlijke warmte in koude omstandigheden, terwijl ze toch ademend blijven om oververhitting te voorkomen. De handschoenen zijn voorzien van een elastische polsband voor een stevige en comfortabele pasvorm.
Naast het luxe fleece materiaal bevatten deze handschoenen ook silicone anti-slip strips op de handpalmen en vingers. Waardoor je meer controle hebt over dagelijkse activiteiten, zoals het vasthouden van voorwerpen of het bedienen van je smartphone in koude omstandigheden.
Samenvattend De Sinner Shames fleece handschoenen combineren verfijning met functionaliteit. Het luxe fleece en de slimme anti-slip strips maken ze veelzijdig, geschikt voor diverse activiteiten met een vleugje klasse. Kies voor comfort en grip met deze onmisbare handschoenen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog