SKU: 7065000261991283

Nidecker Altai Double Boa Snowboardschoenen – Maat: 44.5

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

359,95

Koop Nidecker Altai Double Boa Snowboardschoenen – Maat: 44.5 Online

Nidecker komt voor seizoen 2023 met een geheel nieuwe lijn snowboard schoenen. Een dikke middenklasser, waarmee je deze boots te korte doet, is de Nidecker Altai. De Alta is voorzien van een asymmetrisch bovenwerk dat perfect past bij de Nidecker en Flow bindingen, waardoor drukpunten worden geëlimineerd. Het Dual BOA sluitsysteem heeft kabels met textielcoating en twee draaiknoppen waarmee je het bovenste en onderste deel onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Daaronder levert de lichtgewicht B.F.T Gravity 2.0 buitenzool geweldige demping en tractie, met een rubberen neus voor meer grip tijdens het wandelen over ijs en rotsen.
Nidecker heeft de verbinding tussen de buitenzool en de schoen versoepeld via een voorgevormd deel dat ze de Transition Zone noemen, waardoor de gebruikelijke harde rand wegvalt en niet vast komt te zitten in de hielcup van je binding. Een stevige rubberen print op de neus beschermt de snowboardschoen en voegt een vleugje stijl toe. Aan de binnenkant zit een nieuwe warmte-vormbare Silver liner, waarmee je de pasvorm kunt aanpassen als dat nodig is, maar die meteen comfortabel zit.
De Nidecker Altai is een medium stijf model met veel zijdelingse steun, waardoor hij ideaal is voor het carven op de piste of surfen in de poeder.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog