SKU: 7065000092125426

HeatX Heated Grid Fleece Mens L

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

229,99

Koop HeatX Heated Grid Fleece Mens L Online

Heat Experience is een Noors bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in elektrisch verwarmde kleding. Alle kleding wordt in Noorwegen ontwikkeld, en in de extreme Noorse omstandigheden getest.
De Core Series Heated Hoodie is het perfecte allround kledingstuk voor een breed scala aan temperaturen en activiteiten. De hoogwaardige technische stoffen zijn niet alleen functioneel, maar ook uiterst comfortabel. Ademende, flexibele technologie die activiteiten met een hoog tempo aankan, maar je comfortabel houdt in je dagelijkse leven met zijn goed op maat gemaakte pasvorm. Met verwarmingselementen die strategisch op de borst op de plaatsen die het meest worden geplaagd door kou. Of je nu in het achterland bent, op een sportevenement of boodschappen doet, koud weer zal je niet vertragen.
Gebruik de verwarmde hoodie onder een jas als tussenlaag of als los kledingstuk. Je zult echter merken dat deze hoodie je favoriete overgangsjack voor herfst en lente wordt. Onze hoodie is niet alleen voor als je weet dat je buiten bent.
Airconditioning op kantoor kan uw schouders en handen echt koud maken, zelfs in de zomer. Doe je hoodie aan en zeg gedag tegen ijzige vingers en bureaudekens!
Oplader en batterij zijn bij de aankoop inbegrepen.
Specificaties:
-Oplaadbare 6000 mAh Li-ion-polymeerbatterij
-Koolstofvezel verwarmingselementen aan de voor- en achterkant
-Zeer ademende en vochtafvoerende materialen
-Batterijduur tot 8 uur
-Superzachte en comfortabele stoffen
-3 verwarmingsniveaus
-Mag in de wasmachine
-2 jaar garantie

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog