SKU: 7065001732403141

Burton Ruler BOA Snowboardschoenen – zwart – maat 43

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

360,00

Koop Burton Ruler BOA Snowboardschoenen – zwart – maat 43 Online

Van beginners tot prof’s is de Ruler BOA een hele goede optie. Heel veel tech voor een hele mooie prijs. Wat te denken van de Dubbele BOA sluiting met het Fit systeem.
Van je eerste bocht tot je allerbeste bocht staat de Burton Ruler BOA aan je zijde. Al jaren een bekend gezicht bij Burton. Eerst als speed lace schoen en nu ook met de Dubbele BOA uitgerust. Deze Burton Ruler BOA is voor iedereen geschikt die gewoon een goede schoen wil. Of je nu een gevorderde boarder bent of net komt kijken.
Het BOA Fit systeem werkt met 2 BOA’s die de onderkant en bovenkant van de schoen apart sluiten. Maar de sluiting gaat verder! Zo kun je goed zien dat het BOA draad verder ook tot ver langs de enkels lopen. Dit voor maximale fixatie in de schoen.
De Imprint 2 binnenschoen is uitgerust met 3M Thinsulate foam voor een ultieme pasvorm zo uit de doos. Ook zit er Sleeping bag folie in zodat je altijd warme voeten houdt. Het materiaal van de binnenschoen laat zich ook goed molden d.m.v. hitte. Dit kunnen wij natuurlijk voor je doen in onze Showroom!
Dus ben jij opzoek naar een schoen waar je alles mee kan van je eerste bocht to je allerbeste bocht dan is de Ruler BOA iets voor jou.
Specs:
Lacing: Dual BOA Fit system
Support: Medium
Liner: Imprint™ 3 liner
Terrain: All Mountain, Freeride, Carve
Outsole: Vibram® EcoStep™ Rubber

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog