SKU: 7065001732368226

Burton Mint BOA Snowboardschoenen – Maat: 40.5

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

270,00

Koop Burton Mint BOA Snowboardschoenen – Maat: 40.5 Online

Wil jij vooral een schoen die erg lekker zit en niet teveel afstraft als je een keer een verkeerde beweging maakt? Dan is de Burton Mint BOA wat voor jou! Deze schoen is gemakkelijk te sluiten met BOA systeem De Imprint 1 binnenschoen is een binnenschoen die naar verloop van tijd steeds beter om je voet gaat zitten. Ook zit er reflective foil in de schoen zodat je altijd lekker warme voetjes houdt.
Licht van gewicht, warm en easy fit. De Burton Mint BOADat de Mint Burton’s meest verkochte dames schoen is is een feit. Dit is ook niet zo gek. Of je nu elk jaar een aantal keer gaat snowboarden of lekker 1 weekje per jaar, de Burton Mint houd je warm en happy op je board. Deze zachte boot is perfect voor iedereen die begint met snowboarden of gewoon een comfortabele schoen wil dag in dag uit.
De Burton Mint is uitgerust met een Imprint 1 liner die vanuit de doos gelijk lekker zit en alleen maar beter gaat zitten door het vormende eigenschap van het foam in de binnenschoen. De binnenkant van de zool van de buitenschoen is uitgerust met Sleeping Bag folie wat ervoor zorgt dat je warme voeten houdt bij alle temperaturen.
De schoen is uitgerust met de speed lace sluiting. Hiermee stel je gemakkelijk de boven en onderkant van de schoen apart af.
Specs:
Boa System
Support: Soft
Liner: Imprint 1+ liner with integrated lacing offers a increased comfort and an improved wrap on the heel and ankle
Terrain: All Mountain
Outsole: DynoLITE outsole features an extra layer of traction on the toe and heel for added grip

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog