SKU: 7065001732367207

Burton M Moto Snowboardschoenen – zwart – maat 42.5

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

240,00

Koop Burton M Moto Snowboardschoenen – zwart – maat 42.5 Online

Lichtgewicht en warmer dan ooit met comfort dat je vanaf het begin kunt voelen. De Burton Moto Snowboard Boot voor heren heeft het allemaal, zodat je het allemaal kunt krijgen. Met de zorgeloze Speed Zone kun je een recordtijd klokken van lodge tot liftlijn, met Total Comfort kun je je voeten verwennen voor een ingereden gevoel direct uit de doos, en de vederlichte DynoLITE buitenzool koestert elke hobbel. Sleeping Bag warmtereflecterende folie trotseert koud weer door lichaamswarmte op te vangen en terug te stralen. Zacht en vergevingsgezind, het bewezen comfort van de Moto zal je vaardigheden verbeteren terwijl je de hele berg verkent.
Flex: 1-4 Soft
Closure: Speed lace
LACING: Speed Zone vetersluiting is voorzien van een bliksemsnelle vetersluiting, terwijl u de spanning van de bovenste en onderste zones in enkele seconden kunt aanpassen. New England Ropes maakt gebruik van vezels van Amerikaanse makelij en is vrijwel onverwoestbaar, knikt niet en is gemakkelijk te vervangen.
FLEX / RESPONSE: Duurzame polyurethaan backstay, 1:1 soft flex PowerUp tong zorgt voor een goede pasvorm tussen de boot en de tong, waardoor je niet meer hoeft bij te sturen tijdens het rijden.
COMFORT: Total Comfort Construction zorgt voor een direct inbraakgevoel direct uit de doos, waardoor de inbraakperiode wordt geëlimineerd, de sneeuwdichte binnenzijde van de laars sluit de onderste zone volledig af en houdt uw voeten warm en droog.
LINER: Imprint 1+ liner met geïntegreerde vetersluiting biedt een verhoogd comfort en een verbeterde omslag op de hiel en de enkel.
CUSHIONING: De reflecterende folie van de slaapzak onder de voet reflecteert de warmte terug naar de voet, waardoor zowel de warmte als het comfort in koude omstandigheden wordt verbeterd.
OUTSOLE: DynoLITE buitenzool biedt superieure demping, verbeterd boardgevoel en consistente ondersteuning in een 20% lichtere constructie die bestand is tegen herhaaldelijke stoten, Shrinkage footbed reductietechnologie vermindert de totale voetafdruk van de laars, waardoor de weerstand van de tenen wordt geminimaliseerd.
Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset, pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelagrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt!
We geven de Europese schoenmaten weer, maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters, de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen.
Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan, met je knieën gestrekt, je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer, of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog