SKU: 7065000648728674

ThirtyTwo TM-2 XLT Helgason snowboardschoenen black / camo

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

262,45

Koop ThirtyTwo TM-2 XLT Helgason snowboardschoenen black / camo Online

Haldor Helgason zocht een supersterke schoen en vond hem in de ThirtyTwo TM-Two XLT, stijve boots met de bekende vormbare pasvorm van ThirtyTwo.
Wat ThirtyTwo zelf zegt:
Regarded as the most bullet proof boot in the line the TM2 XLT lives up to the expectation. Constructed with a rubber toe cap and quarter, the exposed parts of the boot can tackle the elements. The upper consists of Overmold and a power strap for unparalleled support.
Flex: 9 (op een schaal van 10)
Sluiting: Veters
1:1 Lasting
Vibram Outsole
Evolution Foam Cushioning
3D Molded Tongue
Overmold
Performance Internal Harness
Tongue Tension+
Articulated Cuff
Molded Toe Cap*
Performance Backstay
Storm Shield
Heel Hold Kit
Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset, pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelangrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt!
We geven de Europese schoenmaten weer, maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters, de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen.
Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan, met je knieën gestrekt, je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer, of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog