SKU: 7065000596013650

ThirtyTwo TM-2 Double Boa Wide Black Snowboardschoenen – Maat: 43

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

335,95

Koop ThirtyTwo TM-2 Double Boa Wide Black Snowboardschoenen – Maat: 43 Online

Is strikken niet echt jou ding ? De nieuwe TM2 double boa Wide is alles wat je mag verwachten van deze ondertussen iconische boot. Nu uitgerust met de boa sluiting. De perfecte mix tussen support, flex en comfort. Dit alles om de hele berg te bestrijden in een minimalistisch design. Lichtgewicht heren snowboardschoen met een dubbele boa geschikt voor brede voeten De TM2 Double boa is eigenlijk het beste van alles. Super makkelijke sluiting en maximaal comfort terwijl het nog steeds een lichte schoen is. De rubber zool in combinatie met het energy foam zorgt voor een goede bescherming bij impact of veel trilling. De hak en de achterkant van de schoen zijn extra verstevigd voor een snelle transitie van je teen naar hakbocht.
De performance liner die in deze schoen zit biedt een hele tal aan aanpassingen voor ieder type voet. Let wel op, dit is een stijve binnenschoen bij aanschaf, Ga je hem zelf fitten door middel van het dragen van de schoen neem hier dan ruim de tijd voor. Wij willen je hier natuurlijk ook bij helpen! Zo graag dat we het eigenlijk willen verplichten.
32 gaat niet voor een out of the box fit maar voor een long lasting fit, deze schoenen hebben tijd en warmte nodig! Daarom raden we je aan ze dit ook te geven. Dit doen wij ook graag voor je.
Specificaties ThirtyTwo TM-2 BOA boots 1:1 Lasting
Dual BOA Closure System
Performance Rubber Outsole
STIEnergy Foam
Overmold
3D Molded Tongue
Performance Internal Harness
Articulated Cuff
Performance Backstay
Heel Hold System

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog