SKU: 7065001456660441

ThirtyTwo TM-2 Double BOA heren snowboardschoenen black / white

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

314,95

Koop ThirtyTwo TM-2 Double BOA heren snowboardschoenen black / white Online

Scotty Stevens chooses the TM2 because it’s the most versatile boot in the line. With a medium flex its suitable for any riding style. A perfect fit right out of the box the TM2 is both focused on comfort with ultra soft Energy Foam cushioning and durability with protective Overmold. Dial in the fit with the Dual BOA Fit System featuring the TX3 lace.
Flex: 7 (out of 10)
Closure: Double BOA
1:1 Lasting
Performance Rubber Outsole
STI Energy Foam
3D Molded Tongue
Overmold Performance
Internal Harness
Tongue Tension+
Articulated Cuff
Performance Backstay
Heel Hold System
Waar moet ik op letten bij het passen van snowboardschoenen?
Je snowboardschoenen zijn het belangrijkste onderdeel van je snowboardset. pasvorm is belangrijk en de maat is derhalve ook superbelangrijk voor de juiste schoen. Alle schoenen die wij verkopen kunnen we in de winkel voor je verwarmen zodat ze direct naar jouw voet gaan staan. Maar als je online beteld let dan in ieder geval op dat je de juiste maat neemt!
We geven de Europese schoenmaten weer. maar deze kan variëren per merk. Het beste is om je voet op te meten in centimeters. de lengte van je schoen in cm is gelijk aan de mondopoint maat. Je meet de lengte het beste door je hak tegen een hard iets (de muur) te zetten en rechtop te gaan staan. De maattabel met mondopoint maten voor deze schoen vind je als afbeelding terug bij de productafbeeldingen.
Wanneer je je schoenen binnenkrijgt en voor het eerst aantrekt zulen ze strak voelen. Veter je schoenen HELEMAAL zoals je met snowboarden zou doen. Ga dan rechtop staan. met je knieën gestrekt. je voelt nu als het goed is de voorkant van de binnenschoenen. Wanneer je goed door je knieën zakt zullen je voeten wat naar achteren schuiven in de schoen en voel je de voorkant nét niet meer. of je kietelt deze nog. Dit is de juiste maat. Wanneer je de schoenen een paar dagen gedragen hebt zullen ze meer naar je voet gaan staan en ietsjes ruimer zijn.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog