SKU: 7065001738572755

ThirtyTwo STW Double BOA Black 2023 Snowboardschoenen – Maat: 45,5

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

324,99

Koop ThirtyTwo STW Double BOA Black 2023 Snowboardschoenen – Maat: 45,5 Online

De STW is dit jaar uitgerust met een Dubbele BOA sluiting. Draai je boot makkelijk vast met de BOA draaiknop voor de bovenzone en de onderzonde. Dus nooit meer los bij de enkels maar strak om de kuit. De zachte Flex in combinatie met deze manier van sluiting maken de STW tot een allround goede schoen voor de beginner tot gevorderde snowboarder.
Thirtytwo STW Double BOA, de high-end instapschoen De STW BOA snowboardschoen met dubbele BOA is een echte alleskunner perfect geschikt voor de beginner en geoefende snowboarder. Uitgerust met de comfort liner, die net als de andere boots van 32 een volledig aan te passen liner. Hierdoor heb je zelfs in deze instap prijsklasse een vervormbare schoen voor ieder type voet. Met de dubbele BOA sluiting met 2 aparte laces voor de boven en onderkant van de schoen zul je versteld staan over hoe goed je druk te verdelen is over je hele voet en enkel met de Thirtytwo STW Double BOA.
De Comfort liner is een uitstekende basis liner met een 3D gevormde tong. Het Dual density foam ondersteund de voet en enkel goed terwijl de micro fleece voering aan de binnenzijde je voeten warmte en comfort geeft. De zool in de STW BOA is een voorgevormde zool met een medium support voor het tegengaan van kramp en verzuring van de voet.
Specificaties ThirtyTwo STW BOA1:1 Lasting
Dual BOA Closure System
STI Evolution Foam™ Outsole
3D Molded Tongue
Internal Lacing System
Heel Hold System

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog