SKU: 7065000717992947

Rome Katana snowboard binding zwart

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

399,95

Koop Rome Katana snowboard binding zwart Online

Rome Katana Snowboard Binding Zwart De Rome Katana binding is voorzien van de geavanceerde AsymWrap-technologie. Deze technologie biedt een ongeëvenaarde balans tussen kracht en comfort. Het asymmetrische ontwerp omarmt de natuurlijke vorm van je laars voor een perfecte pasvorm en ultiem comfort. De Katana biedt een ongeëvenaarde responsiviteit. Met een Forged Carbon Highback en een V-Rod Ultralight Baseplate profiteer je van maximale controle en directe krachtoverdracht naar je snowboard. Of je nu snijdt door verse poedersneeuw of technische sprongen maakt in het terreinpark, deze bindingen bieden ongekende precisie en controle.
Katana Snowboard Binding De Traction Ankle Straps van de Katana zijn ontworpen om te passen als een handschoen, waardoor je comfort ervaart zonder in te leveren op prestaties. Deze straps zorgen voor een veilige en comfortabele pasvorm zonder drukpunten. De Katana biedt ongekende veelzijdigheid dankzij de PivotMount Max-technologie. Hiermee kun je de bindingen aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en rijstijl, waardoor je de perfecte instelling kunt vinden voor elke afdaling.
Pluspunten + Lichtgewiht en hyper responsive
+ Snel instappen
+ Bomvaste gespen van gesmede aluminium
+ Asymwrap
+ Verstelbaar

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog