SKU: 7065000765538422

Luhta Kaimioaivi Jacket Optic White

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

299,99

Koop Luhta Kaimioaivi Jacket Optic White Online

Luhta Kaimioaivi Jacket
Luhta jas voor dames. Gelede ellebogen. Comfortabele binnenkraag. Afneembare en verstelbare capuchon. Verstelbare manchetten. Elastische binnenmanchetten met duimgaten. Twee voorzakken met waterafstotende ritssluitingen. Interne zak. Zak voor skipas op de mouw. Waterafstotende ritssluiting aan de voorkant. Verstelbare zoom. Dankzij de schouderbanden aan de binnenkant kan het kledingstuk gemakkelijk van de schouders worden gehaald en op de rug worden gedragen als je naar binnen gaat of als het te warm weer wordt. Sneeuwvanger met antislip siliconenband. Logo-label. Afneembare decoratie. Oortelefoonlus. Waterkolom 10.000 mm. Ademend vermogen 5.000 gm224u. Dit product bevat gerecyclede materialen, waardoor de impact op ons milieu kleiner is. Het product is waterafstotend gemaakt zonder PFC’s. Het oppervlak van de stof is behandeld met een waterafstotende afwerking. Bevat REPREVE®-polyester gemaakt van 100% gerecyclede materialen, inclusief plastic flessen na consumptie. Dit winddichte materiaal biedt optimale windbescherming en warmte. Dit AWS EXTREME product voldoet aan de behoeften van actieve buitenmensen, zelfs in extreme omstandigheden. Structurele details en beschermende materialen maken het product functioneel in elke situatie, ongeacht het weer. Superwarme isolatie.
LUHTA
Luhta KaimioaiviLuhta jas voor dames 299,90 € Laagste prijs in 30 dagen
299,90 €
5.10.2023
Hoogste prijs
299,90 €
SELECTEER KLEUR
KLEUR: DONKERGROEN
Selecteer grootte
Maattabel 32
34
36
38
40
42
44
46
48
VOEG TOE AAN WINKELKAR Luhta jas voor damesLuhta jas voor dames. Gelede ellebogen. Comfortabele binnenkraag. Afneembare en verstelbare capuchon. Verstelbare manchetten. Elastische binnenmanchetten met duimgaten. Twee voorzakken met waterafstotende ritssluitingen. Interne zak. Zak voor skipas op de mouw. Waterafstotende ritssluiting aan de voorkant. Verstelbare zoom. Dankzij de schouderbanden aan de binnenkant kan het kledingstuk gemakkelijk van de schouders worden gehaald en op de rug worden gedragen als je naar binnen gaat of als het te warm weer wordt. Sneeuwvanger met antislip siliconenband. Logo-label. Afneembare decoratie. Oortelefoonlus. Waterkolom 10.000 mm. Ademend vermogen 5.000 gm224u. Dit product bevat gerecyclede materialen, waardoor de impact op ons milieu kleiner is. Het product is waterafstotend gemaakt zonder PFC’s. Het oppervlak van de stof is behandeld met een waterafstotende afwerking. Bevat REPREVE®-polyester gemaakt van 100% gerecyclede materialen, inclusief plastic flessen na consumptie. Dit winddichte materiaal biedt optimale windbescherming en warmte. Dit AWS EXTREME product voldoet aan de behoeften van actieve buitenmensen, zelfs in extreme omstandigheden. Structurele details en beschermende materialen maken het product functioneel in elke situatie, ongeacht het weer. Superwarme isolatie. Materiaal 100% Polyester
Dit AWS EXTREME product voldoet aan de behoeften van actieve buitenmensen, zelfs in extreme omstandigheden. Structurele details en beschermende materialen maken het product functioneel in elke situatie, ongeacht de situatie.
Het product is waterafstotend gemaakt zonder PFC’s.
Bevat REPREVE®-polyester gemaakt van 100% gerecyclede materialen, inclusief plastic flessen na consumptie.
Dit product bevat gerecyclede materialen, waardoor de impact op ons milieu kleiner is.
Het oppervlak van de stof is behandeld met een waterafstotende afwerking.
Dit winddichte materiaal biedt optimale windbescherming en warmte.
Onderhoudsinstructies Gebruik geen wasverzachter.
Droog plat.
Vloeibaar wasmiddel aanbevolen.
Laag centrifugeren (600 tpm).
Sluit klittenband voor het wassen.
Ritsen sluiten voor het wassen.
Schud het product na het wassen om het dons gelijkmatig te verdelen.
Apart binnenstebuiten wassen.
Functies Superwarme isolatie.
Oortelefoonlus.
Verstelbare zoom.
Afneembare decoratie.
Logo-label.
Dankzij de schouderbanden aan de binnenkant kan het kledingstuk gemakkelijk van de schouders worden gehaald en op de rug worden gedragen als je naar binnen gaat of als het te warm weer wordt.
Sneeuwvanger met antislip siliconenband.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog