SKU: 7065001823880926

Jones Ultra Mind Expander 2023 Snowboard Lengte: 154

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

686,99

Koop Jones Ultra Mind Expander 2023 Snowboard Lengte: 154 Online

Jones heeft de topsnelheid van de speelse Mind Expander opgevoerd door premium materialen en een stijvere flex toe te voegen aan de Ultra Mind Expander. Het Surf Camber profiel en Traction Tech 3.0 geven de Ultra Mind Expander ongeëvenaarde float en kantengrip, terwijl de Ash wood fineer topsheet, Basalt Power stringers, Power Core en Triax Carbon Innegra trillingen absorberen in ruw terrein.
De Ultra Mindexpander deelt de standaard Mind Expander’s 3D Contour Base 3.0 en hybride directionele vorm. De stompe neus, full size tail en strakke sidecut bieden de wendbaarheid van een directioneel board, gecombineerd met de freestyle capaciteiten van een directionele twin. Voor extra snelheid en stance opties heeft de Ultra Mind Expander een razendsnelle Sintered 9900 base, en nieuw voor 22/23 is dat JOnes de stance inserts 20mm naar boven hebben verplaatst voor een meer gecentreerde stance en betere carving prestaties.
Bekijk de gehele collectie boards en al onze Jones snowboards

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog