SKU: 7065001005999749

Icepeak Louin Kids JR Jacket – Wintersportjas Voor Jongens – Donker Oranje – 176

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

79,99

Koop Icepeak Louin Kids JR Jacket – Wintersportjas Voor Jongens – Donker Oranje – 176 Online

Icepeak Louin Kids JR Jacket
cepeak jas voor jongens. Verstelbare capuchon. Afneembare capuchon. Verstelbare manchetten. Elastische manchetten aan de binnenkant. Gevoerde handwarmerzakken. Lift ticket zak op mouw. Kinbescherming in de rits. Verstelbare zoom. Vaste sneeuwsluis. Gebogen zoom. Waterkolom 10.000 mm. Ademend vermogen 5.000 gm224h. Het oppervlak van de stof is waterafstotend. De waterafstotende behandeling is gemaakt zonder PFC-verbindingen. Het product is gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften voor kinderkleding. Zeer warme, luchtige en lichte thermische isolatie van imitatiedons. Het AWS EXTREME-product voldoet zelfs in extreme omstandigheden aan de verwachtingen van actieve buitenenthousiastelingen. Structurele details en beschermende materialen zorgen ervoor dat het product in elke situatie werkt, ongeacht het weer. Gemaakt van tweelaagse stof, waarbij een waterdicht membraan wordt gecombineerd met een functioneel materiaal. Echt warme vulling. Materiaal100% Polyester
Het AWS EXTREME-product voldoet zelfs in extreme omstandigheden aan de verwachtingen van actieve buitenenthousiastelingen. Structurele details en beschermende materialen zorgen ervoor dat het product in elke situatie werkt.
Zeer warme, luchtige en lichte thermische isolatie van imitatiedons.
Het oppervlak van de stof is waterafstotend.
Het product is gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften voor kinderkleding.
Gemaakt van tweelaagse stof met een waterdicht membraan gecombineerd met een functioneel materiaal.
De waterafstotende behandeling is gemaakt zonder PFC-verbindingen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog