SKU: 7065000727310522

Icepeak Lehr JR Jacket Kids – Wintersportjas Voor Jongens – Dark Olive – 152

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

103,99

Koop Icepeak Lehr JR Jacket Kids – Wintersportjas Voor Jongens – Dark Olive – 152 Online

Icepeak Lehr JR Jacket Kids
Icepeak jas voor jongens. Elleboogvormige mouwen. Verstelbare capuchon. Afneembare capuchon. Verstelbare manchetten. Elastische manchetten aan de binnenkant. Lift ticket zak op mouw. Kinbescherming in de rits. Verstelbare zoom. Vaste sneeuwsluis. Gevormde zoom. Waterkolom 10.000 mm. Ademend vermogen 5.000 gm224h. Het oppervlak van de stof is waterafstotend. De waterafstotende behandeling is gemaakt zonder PFC-verbindingen. Alle naden zijn getapet, waardoor het product volledig waterdicht is. Tweerichtingsstretchmateriaal verhoogt de bewegingsvrijheid. Het winddichte materiaal houdt je warm. Het AWS EXTREME-product voldoet zelfs in extreme omstandigheden aan de verwachtingen van actieve buitenenthousiastelingen. Structurele details en beschermende materialen zorgen ervoor dat het product in elke situatie werkt, ongeacht het weer. Gemaakt van tweelaagse stof, waarbij een waterdicht membraan wordt gecombineerd met een functioneel materiaal. Warme vulling. Materiaal100% Polyester
Het AWS EXTREME-product voldoet zelfs in extreme omstandigheden aan de verwachtingen van actieve buitenenthousiastelingen. Structurele details en beschermende materialen zorgen ervoor dat het product in elke situatie werkt.
Tweerichtingsstretchmateriaal verhoogt de bewegingsvrijheid.
Alle naden zijn getapet, waardoor het product volledig waterdicht is.
Het oppervlak van de stof is waterafstotend.
Het winddichte materiaal houdt je warm.
Gemaakt van tweelaagse stof met een waterdicht membraan gecombineerd met een functioneel materiaal.
De waterafstotende behandeling is gemaakt zonder PFC-verbindingen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog