SKU: 7065000794172755

Flow Fuse Black Aqua Bindingen – Maat: XL

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

209,95

Koop Flow Fuse Black Aqua Bindingen – Maat: XL Online

De Flow Fuse biedt een geweldige mix van reactievermogen, support en flexibiliteit. Daarnaast is deze lichtgewicht snowboardbinding voorzien van een glasfiber verstevigde nylon baseplate, asymmetrische hiback en een 2,5° gekantelde EVA voetbed voor maximale demping en comfort. Het meest ideale aan deze binding is de Active Strap Technologie. De strap gaat een stuk omhoog zodat dit instappen nog makkelijker en sneller gaat.
Flow Fuse; de populairste snowboardbinding uit de collectie van Flow. De Flow Fuse is een razend populaire all mountain / freestyle snowboardbinding. Deze binding biedt een geweldige mix van reactievermogen, support en flexibiliteit. Daarnaast is de binding super licht en voorzien van een glasfiber gevulde nylon naseplate, een asymmetrische highback en dempende 2,5 ° gekantelde voetbed voor maximale comfort.
In vergelijking met de NX2 modellen heeft de Flow Fuse een iets flexibelere baseplate waardoor de Fuse erg breed inzetbaar. Dit maakt hem direct een “alleskunner” of je nu in het park of in de poeder rijdt. Laat je niet afschrikken door de flex van 6. Ben je een zwaardere rijder en wil neem geen geen concessies? Dan zou je kunnen kijken naar een Flow NX2 met een aluminium baseplate welke net wat directer is.
Instappen en wegwezen met de Flow snowboardbindingen De Flow Fuse is voorzien van Active Strap Technology wat inhoudt dat de strap een stuk omhoog gaat zodat dit instappen nog makkelijker en sneller gaat.
Kortom: De ideale snowboardbinding voor de all mountain boarder die op zoek is naar een directe snowboardbinding waarmee je gerust het park als de poeder in kan.
Deze binding schroef je op alle snowboards. Zowel op boards met 3 of 4 schroefbevestigingen als op boards met een Channel (Burton)

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog