SKU: 7065000800940692

Falcon Vectro – Wintersportjas Voor Heren – Zwart – Maat XXL

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

219,95

Koop Falcon Vectro – Wintersportjas Voor Heren – Zwart – Maat XXL Online

Falcon Vectro
Introductie
De FALCON VECTRO-G167 jas voor heren is de perfecte keuze voor een klassieke en stijlvolle look. Deze jas is gemaakt van duurzaam en comfortabel grijsdonker materiaal en is voorzien van klassieke details om hem een elegante uitstraling te geven. Deze jas is ideaal voor een avondje uit of gewoon voor een dagje winkelen.
Voordelen
De FALCON VECTRO-G167 herenjas is ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat comfortabel en stijlvol aanvoelt. De jas heeft een klassieke look met een moderne twist, waardoor hij een eigentijdse uitstraling heeft. De jas heeft ook een goede pasvorm voor een comfortabele pasvorm.
Belangrijke kenmerken
Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor een duurzaam en stijlvol uiterlijk.
Grijsdonker materiaal voor een klassieke look.
Klassieke details voor een elegante uitstraling.
Ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden.
Goede pasvorm voor een comfortabele pasvorm.
Samenvatting
De FALCON VECTRO-G167 jas voor heren is een perfecte keuze voor een klassieke en stijlvolle look. De jas is gemaakt van duurzaam en comfortabel grijsdonker materiaal en heeft klassieke details om een elegante uitstraling te geven. De jas is ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden en heeft een goede pasvorm voor een comfortabele pasvorm.

Waardering door onze experts:

Andere snowboardproducten

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog