SKU: 7065000892847139

Burton Lexa EST black Bindingen – Maat: M

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

268,44

Koop Burton Lexa EST black Bindingen – Maat: M Online

De Lexa EST geeft je de beste verbinding met je board wat je maar kan wensen. Door de Double Tackle diagonale Buckle zit je snel muurvast in de binding dus het in en uit stappen gaat dus gemakkelijk en snel. De Hammock op de highback grijpt je snowboardschoen goed vast zodat je je daar nooit meer druk over hoeft te maken en je de controle hebt die je verlangt van een top binding als deze.
Deze uitvoering van de Lexa is de EST uitvoering. Deze past op elk Burton board met een channel! (sleuf)
Pro level dames bindingen voor elk all mountain avontuur de Burton Lexa EST Het was ooit de eerste binding speciaal voor de dames. De Burton Lexa EST is een van de populairste dames bindingen bij Burton. Pro level performance voor all mountain runs. De Lexa laat je nooit in de steek! De soepele aluminium smooth glide buckles zorgen ervoor dat je makkelijk en snel je binding instrapt keer op keer. Wel zo prettig als je gewoon altijd strak in je binding zit!
De Asym Hammockstrap om de enkel in combinatie met de Supergrip Capstrap over de tenen zetten je vast in je binding zonder dat je er eigenlijk wat van voelt. Zet je highback helemaal omhoog met de Zero Forward lean Hi-Back voor een speels karakter of zet jezelf juist in meer voorover met gebogen knieën in de snowboardhouding voor een dag knallen op de piste’s.
De Burton Lexa EST is een stijvere binding voor de serieuze dames. Kom jij makkelijk overal vanaf en ben je opzoek naar een directe binding dan is de Lexa zeker een hele goede optie. Deze all-mountain binding geeft door zijn manier van opbouw een snelle kantenwissel en veel vertrouwen bij hoge snelheden.
EST bindingen kunnen enkel gemonteerd worden op Burton snowboards met een channel.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog