SKU: 7065000892844931

Burton Genesis EST snowboard binding zwart

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

389,95

Koop Burton Genesis EST snowboard binding zwart Online

Hoewel sommige bindingen stug en stijf zijn omwille van de prestaties, bereikt de Burton Genesis bindingen binding een pro-kaliber controle zonder een greintje comfort op te offeren. Gebouwd voor agressieve all-mountain-rijders, beschikt het over responsieve Hammockstraps en een zero-lean gekantelde Hi-Back met MicroFLAD ™ aanpassingsmogelijkheden.
Response: 5-7 (van 10)
Baseplate Dual Component Baseplate Construction
De constructie van de tweecomponentenbodemplaat heeft twee soorten materialen, een ondervoetse en een andere langs de zijranden, waardoor een zachte rit ontstaat die stijver is van rand tot rand voor een betere balans, het EST®-montagesysteem heeft geen hardware onder de voet, heeft een flexibel voetbed voor een beter boardgevoel en biedt het breedste scala aan standmogelijkheden, Nylon composietmateriaal gemengd met 30% kort glas in de bodemplaat zorgt voor een speelse respons.
Hi-Back: 30% Short-Glass/Nylon Composite Zero Forward Lean Canted Hi-Back with MicroFLAD™
Dit ergonomische design wordt steeds meer toegepast en volgt de natuurlijke contouren van je benen, wat weer zorgt voor meer comfort en controle. Rijders die houden van een speels gevoel zullen gebruiken maken van Zero Forward Lean. echter heb je zeker de mogelijkheid om je High-back meer forward lean te geven om betere controle te hebben tijdens carven of het rijden in een ijzige pijp. Deze Hammock vormt perfect om je schoen heen en vangt trillingen voor je op. Door de aansluiting om de schoen krijg je ook meer response bij deze binding.
Ankle strap: Hammockstrap™
De geminimaliseerde Hammock strap vormt om de rondingen van de boot maar geeft door zijn vorm geen drukpunten.
Toe strap: Supergrip Capstrap™ 2.0
Het minimalistisch ontwerp van de Super Grip Capstrap mengt 2 materialen in een geavanceerde toestrap. Het skelet van de starp is van een stijf materiaal, Terwijl de buitenkant zacht is. De combinatie zorgt voor een toe-strap die goed blijft zitten op de schoen.
Buckles: Double Take Buckles featuring Insta Click
Met deze diagonale ratchets en de nieuwe Double Take Buckles. Deze Insta-Click werkt direct en je hebt minder tijd nodig om te ratelen. Het resultaat: zit vaster, sneller en zeer eenvoudig in gebruik.
Cushioning: Re:Flex FullBED Cushioning System
FullBED dempingsplaten zorgen voor demping over de gehele voet en zijn gemaakt om niet alleen comfortabel te zijn. Ook zorgen deze platen ervoor dat je voeten minder snel vermoeid worden en verkrampen.

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog