SKU: 7065001696126717

Bataleon Blaster AW snowboard binding groen dessin

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

329,95

Koop Bataleon Blaster AW snowboard binding groen dessin Online

Bataleon Blaster AsymWrap Snowboard Binding Groen Dessin De Blaster AsymWrap bindingen zijn voorzien van Bataleon’s eigen AsymWrap-technologie, die de natuurlijke vorm van je voeten volgt en zorgt voor een perfecte pasvorm en ongeëvenaarde ondersteuning. Dit betekent meer controle en krachtoverdracht naar je snowboard, zodat je zelfverzekerd de helling af kunt. Met een breed scala aan verstelmogelijkheden kun je de pasvorm van deze bindingen naar wens aanpassen.
Blaster AsymWrap Snowboard Binding Het ontwerp van de binding maakt in- en uitstappen een fluitje van een cent, zodat je kostbare tijd op de berg kunt besteden aan wat er echt toe doet – het snowboarden zelf. Of je nu houdt van freestyle tricks, backcountry-avonturen of gewoon wilt genieten van de perfecte afdaling, de Bataleon Blaster AsymWrap Snowboard Binding is jouw ticket naar ultiem snowboardplezier.
Pluspunten + Snel in- uitstappen
+ Geleverd met een onderdelen kit
+ Verstelbare pasvorm
+ Comfortabel

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog