SKU: 7065000519027288

Arbor Spruce black Snowboard bindingen – Maat: L/XL

Wij zijn dé snowboard specialisten in Nederland. Een snowboard kopen of bijbehorende accessoires doe je veilig en vertrouwd op SnowboardsKopen.nl.

218,85

Koop Arbor Spruce black Snowboard bindingen – Maat: L/XL Online

Arbor Spruce all mountain freestyle snowboardbinding De all-terrain snowboardbinding die prestaties, progressie en waarde in perfecte harmonie brengt. The Spruce introduceert een lichtgewicht, single-mold baseplate en hielkom voor een ongekende flex. Het eindeloze comfort en het naadloze boardgevoel zorgen voor een lichte, levendige rit. Met een gekanteld EVA-voetbed en een gloednieuwe ergonomische, voorgevormde enkelband, biedt de Spruce het comfortabele gevoel wat je van Arbor mag verwachten.
Combineer op de binding met iedere snowboard De Arbor Spruce binding wordt geleverd met een disc die zowel op een snowboard met inserts past als op Burton snowboards met een Channel. Dus heb je een Burton snowboard maar wil je graag een mooie binding van Arbor op je board monteren? Geen probleem. Zoek je naast een Arbor binding ook nog een Arbor snowboard? Bekijk dan snel onze collectie Arbor snowboards (https://sidewayssports.nl/product-brands/arbor/).

Waardering door onze experts:

Snowboard winkel ervaringen

Van ons blog